1. Πως λειτουργεί ο καθρέφτη Funphotobooth;

   Σταθείτε μπροστά στον καθρέφτη, ακολουθήστε τις οπτικές και φωνητικές οδηγίες  μέσα από μοναδικά     animations και  και θα έχετε στα χέρια σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μοναδικές φωτογραφίες.

2. Παρέχετε props προσαρμοσμένα στην κάθε εκδήλωση;

  Έχουμε την δυνατότητα δημιουργίας  props  αρκεί να μας εκφράσετε την επιθυμία σας εγκαίρως ώστε να μπορέσουμε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.Υπάρχουν βέβαια και τα  έτοιμα props που περιλαμβάνει το βασικό πακέτο του mirror Funphotobooth.

3. Πόσος χώρος απαιτείται για την εγκατάσταση του Funphotobooth;

  Ο ελάχιστος χώρος που απαιτείται για την εγκατάσταση του μαγικού καθρέπτη είναι 2mΧ2m. Όσο  περισσότερος χώρος υπάρχει τόσο το καλύτερο.Κοντά στο χώρο πρέπει να υπάρχει παροχή ρεύματος 240V.

4.  Πόσες ώρες πριν την εκδήλωση φτάνετε στον χώρο για να γίνει η εγκατάσταση             του Funphotobooth ;

   Η άφιξή μας στο χώρο σας γίνεται 2 ώρες πριν την συμφωνηθείσα ώρα έναρξης.

5. Παραδίδετε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης με το τέλος της εκδήλωσης;

Ναι! Στο τέλος της ημέρας παραλαμβάνετε  usb flash με όλες τις φωτογραφίες της εκδήλωσής σας. Επίσης,  όλοι οι καλεσμένοι σας παραλαμβάνουν κωδικό εισόδου σε ειδικό χώρο που  υπάρχει στην ιστοσελίδα μας όπου μπορούν να δουν και να αποθήκευσουν όσες φωτογραφιες επιθυμούν. 

6. Τι συμβαίνει εάν θέλω περισσότερο χρόνο;

  Το βασικό πακέτο μας έχει ελάχιστο χρόνο ενοικίασης τις 3 ώρες. Αν θέλετε να παραμείνουμε περισσότερο στην εκδήλωση σας μπορούμε να το κάνουμε αυξάνοντας την παραμονή μας στο χώρο ωριαία. Σε κάθε περίπτωση θα λάβετε μαζί με την προσφορά ενοικίασης του Funphotobooth το  κόστος για κάθε επιπλέον ώρα παραμονής μας .

7. Μπορώ να έχω ευχολόγιο για τους καλεσμένους;

  Ναι!Με μικρή επιπλέον επιβάρυνση μπορείτε να έχετε ένα ευχολόγιο όπου οι καλεσμένοι σας θα κολλούν τις φωτογραφίες γράφοντας δίπλα τις καλύτερες ευχές τους.

8. Μπορώ να έχω το Funphotobooth εκτός Κέρκυρας;

   Όχι.Ακόμα οι υπηρεσίες μας αφορούν μόνο το νησί της Κέρκυρας

9. Έχω ήδη φωτογράφο για το γάμο μου, μπορώ να νοικιάσω το Mirror Fun Photobooth?

   Φυσικά! Άλλωστε ο  φωτογράφου  εστιάζει κυρίως σε εσάς, ενώ το Mirror Fun Photobooth εστιάζει κυρίως στους καλεσμένους σας

10. Θα υπάρχει κάποιος τεχνικός για το Mirror Fun Photobooth στο χώρο?

     Ναι! Παρόλο που το photo booth είναι 100% αυτοματοποιημένο, πάντα υπάρχει ένας συνοδός (attendant) με την απαραίτητη τεχνογνωσία, ώστε να καθοδηγήσει και να βοηθήσει τους καλεσμένους σας, και να λύσει όποιο τεχνικό θέμα προκύψει.